Online Banenmarkt

SVRZ

SVRZ zorgt in Zeeland!

De beste zorg bieden aan onze cliƫnten staat bij SVRZ voorop. Dit doen we samen met ruim 3500 deskundige medewerkers. Met meer dan 65 locaties is SVRZ aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland. Zo zijn we altijd in de buurt en kunnen we onze cliƫnten de aandacht geven die ze verdienen. Ook staan we klaar voor de familie en mantelzorgers. Om hiervoor te blijven zorgen, is SVRZ voortdurend op zoek naar nieuw talent. We hebben diverse uitdagende vacatures in de zorg in Zeeland. Of het nu gaat om een Verzorgende IG, Specialist Ouderengeneeskunde of een vrijwilliger. Ook bieden we volop mogelijkheden om te werken en leren in de zorg. Ontdek onze vacatures en ga samen met ons het avontuur aan!

SVRZ

Top 4 vacatures

Op zoek naar een vacature voor verzorgende IG  of helpende plus bij jou in de buurt? Solliciteer!

Binnen SVRZ hebben wij verschillende vacatures voor verzorgenden IG en helpenden plus. Met meer dan 50 locaties door heel Zeeland is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. We hebben vacatures als verzorgende in Zeeland in diverse zorgdiensten zoals verpleeghuiszorg, ZorgThuis en specialistische zorg.

Avontuurlijke ontdekkingsreis als verzorgende IG of helpende plus

Bij SVRZ werken we met ons hart. Je krijgt binnen kaders vrijheid om zorg te bieden zoals jij graag wilt. Zorg die past bij de cliënt. Dat doe je bijvoorbeeld door met aandacht te luisteren naar de cliënten, hun familie en je collega’s. Door ook jouw eigen verhaal te delen, krijg je echte verbinding. Elkaar leren kennen, begrijpen én daarop inspelen, is een avontuurlijke ontdekkingsreis. Die reis maken we graag met jou. Solliciteer daarom op een vacature.

 

Lees verder!

Wil jij opgeleid worden tot verzorgende IG binnen de ouderenzorg en daarnaast het diploma maatschappelijke zorg behalen? Binnen alle locaties van SVRZ zijn er mogelijkheden! De opleiding start in september 2021. Je kan eventueel eerder starten in een oriëntatiebaan of als aspirant-leerling. De totale opleiding duurt maximaal 3 jaar, waarbij de uren bespreekbaar zijn tussen de 18 en 32 uur per week.


Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Gedurende de opleiding wissel je regelmatig van doelgroep en eventueel van locatie in de regio. Je leert om cliënten met lichamelijke beperkingen en cliënten met dementie te verzorgen en te ondersteunen waar en wanneer dit nodig is. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Je werkt volgens een wisselend rooster, waarbij je voornamelijk dag- en avonddiensten werkt en ook inzetbaar bent in weekenden en op feestdagen. Het rooster is over het algemeen 3 maanden vooraf bekend.

Tijdens de opleiding krijg je 1 dag per week scholing op een nader te bepalen locatie van SVRZ. De opleiding vergt veel zelfstandigheid en flexibiliteit van jou. Dit betekent dat je zelf in staat bent om structuur aan te brengen in de door jou te behalen leerdoelen, je overzicht weet te bewaren, maar vooral ook de disclipline hebt om studie, werk en je privé in balans te houden. Uiteraard krijg je tijdens de opleiding begeleiding op de werkvloer, onder andere van collega’s en een praktijkopleider.

Lees verder!

Binnen SVRZ kan je met je welzijnsdiploma intern bijgeschoold worden om als verzorgende IG aan de slag te gaan.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Het betreft een baan, waarbij je een intern scholingstraject volgt zodat je binnen SVRZ ingezet kan worden als verzorgende IG. Er zijn mogelijkheden op woningen waar cliënten met dementie verblijven of op woongroepen voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Samen met een team ben je verantwoordelijk voor het verlenen van de dagelijkse zorg voor de cliënt, waarbij het welzijn in de ruimste zin een belangrijke plaats inneemt. Vanzelfsprekend kan je goed in teamverband werken en heb je een cliëntgerichtheid houding. We kijken graag samen met jou in een gesprek welke locatie, team en doelgroep het beste bij je past. Binnen SVRZ hebben we mogelijkheden op alle locaties in Goes, Heinkenszand, Middelburg, Domburg, Terneuzen of in de omgeving van deze plaatsen.

Lees verder!

Binnen SVRZ Borsele is er voor De Zwake in ’s Gravenpolder en NieuwSande in Ovezande een vacature voor teamleider zorg. De uren zijn bespreekbaar tussen 28 en 32 uur per week. Beide locaties bieden plaats aan 12 tot 14 cliënten met dementie, verdeeld over 2 groepswoningen.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

In deze gevarieerde functie ben je de verbindende factor tussen de uitvoering van de zorg en de visie en strategie van SVRZ. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de geleverde zorg. Je bent in staat de kwaliteiten van jouw team optimaal te benutten, waardoor erop innovatieve manieren zorg verleend wordt. Hierbij heb je oog voor de individuele behoefte van de cliënt, familie en mantelzorgers met als doel een veilige (leef)omgeving te creëren op jouw locatie. Je voelt je samen met de planner verantwoordelijk voor een optimale personeelsplanning.

In totaal geef je leiding aan 54 medewerkers. Met enthousiasme, kennis en kunde stuur je jouw team aan en zorg je voor een prettige werkomgeving. Als teamleider coach je het team in nieuwe ontwikkelingen en werkprocessen en ben je in staat om verbeteringen door te voeren. Daarnaast zorg je voor te behalen (budgettaire)resultaten en durf je beslissingen te nemen ten gunste van jouw locatie. Binnen het team signaleer je knelpunten en weet je medewerkers te overtuigen weerstanden te overwinnen. Je zorgt voor een goede informatievoorziening over kaders en randvoorwaarden, waarbij je je stijl van leidinggeven kan afstemmen op het niveau van het team waaraan je leiding geeft.

Lees verder!

Maak een afspraak

Bij SVRZ maken we goede afspraken en komen die ook na. Onze cliënten ervaren dat we echte aandacht hebben. We dragen zorg voor een verzorgd lichaam en goed eten en drinken. We brengen de risico’s voor de cliënt in kaart en maken daar afspraken over zodat de beste zorg verleend kan worden. 

Onze deskundige medewerkers ondersteunen het levenspad van de cliënt wanneer en waar het nodig is. En maken samen met de cliënt de juiste keuzes. Hoe ze dat doen verschilt per cliënt. Elke werkdag bij SVRZ is alsof je  een nieuw avontuur beleeft, geen dag is hetzelfde. Deze dagelijkse avonturen ga je natuurlijk niet in je eentje aan. Je doet het samen, met cliënten en collega’s! Maar één ding is altijd hetzelfde: onze medewerkers hebben hart voor de cliënt, hart voor de zorg en passie voor hun werk.

 

Bekijk hier alle vacatures!

Maak een afspraak

Kies een beschikbare tijd

Woensdag 10 februari

Geen tijden beschikbaar.

Donderdag 11 februari

Geen tijden beschikbaar.

LMG strategie+creatie
UWV
Zeeuwse Vacaturebank.nl