Online Banenmarkt

Pia-Automation

PIA Automation, gevestigd in de goed bereikbare plaats Tholen in Zeeland, is een creatief bedrijf. Iedere dag is er anders. Het is steeds weer een verassing welke industriƫle elektrotechnische installatie op het pad van het bedrijf komt en om welke technische vraag het vervolgens draait. De medewerkers vormen een hecht team en we communiceren helder en open met elkaar. PIA Automation biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden.

Pia-Automation

Top 5 vacatures

Je bent een techneut. Een creatieveling met een praktische inslag. Je bent goed in analytisch denken en je wilt altijd leren. Je bent een denker maar ook een doener. Je bedenkt en ontwerpt elektrotechnische besturingen en installaties. Dit doe je voor uiteenlopende branches zoals offshore en industrie, food en non food. Projecten variëren van bescheiden besturingen tot complete elektrische installaties. Lees snel verder!

Een techneut met een praktische en creatieve inslag, dat ben jij. Je bent analytisch en leergierig. Met deze vaardigheden bedenk, ontwerp en ontwikkel je nieuwe software voor PLC- en/of SCADA-systemen en je modificeert bestaande programmatuur. Bij PIA Automation werk je voor diverse branches en aan uiteenlopende installaties, denk hierbij aan de industrie, offshore, food en non food. Lees snel verder!

Je bent een teamspeler in hart en nieren en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Het aansturen van een klein team (tot ongeveer 5 personen) gaat je gemakkelijk af. Je hebt oog voor veiligheid, kwaliteit en de sfeer binnen het team. Uiteraard verwerk je ook de bijbehorende administratie. Je hebt ervaring als elektromonteur en houdt van afwisseling. Je werkt namelijk aan diverse grote en kleinere projecten in de industrie, offshore, food en non food. Lees snel verder!

Als ervaren elektromonteur weet jij alles van jouw vakgebied. Je hebt ruime kennis en ervaring opgedaan als elektromonteur en bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je werkt zelfstandig of in teamverband aan kortlopende en uitdagende projecten zowel op locatie als op onze eigen vestiging. Onze klanten zijn o.a. werkzaam in de olie- en gasindustrie, machinebouw, watervoorziening en de overheid Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit. Lees snel verder!

 

Voor onze vestiging in Roosendaal, welke gericht is op machinebouw, zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider. Je bereid projecten voor van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen, plannen, controleren en begeleiden van de productie. Ook vervang je de projectleider als hij afwezig is. Om deze functie naar behoren uit te kunnen voeren ben je communicatief vaardig, flexibel, gestructureerd en analytisch.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Kies een beschikbare tijd

Woensdag 10 februari

Geen tijden beschikbaar.

Donderdag 11 februari

Geen tijden beschikbaar.

LMG strategie+creatie
UWV
Zeeuwse Vacaturebank.nl